Сподели топлината на Рамазан Байрам с тези, които имат нужда

В духа на Рамазан Байрям, време на обновление и надежда, ние стартираме кампанията „Сподели топлината на Рамазан Байрам“ с цел да подкрепим социално слаби хора в нашата общност, които са в неравностойно положение и се нуждаят от нашата помощ.

Много възрастни хора живеят самотно и изолирано, без достъп до основни необходимости и грижа. Рамазан Байрам е време, когато можем да покажем солидарност и да споделим малко от нашата топлина и благосъстояние с тези, които са забравени от обществото.

Целта на нашата кампания е да съберем средства за закупуване на хранителни продукти, лекарства и други предмети от първа необходимост, които да направят Рамазан Байрам на тези хора малко по-светли и радостни.

Вашето дарение, независимо от размера, може да направи голяма разлика в живота на някого. Да дадем заедно възможност на всеки да усети топлината и радостта на Рамазна Байрам!

Документи към кампанията

Оферта
Епикриза

Новини към кампанията

С голямо удоволствие и искреност в сърцата ни, желаем да споделим с вас вълнуващата новина за първата ни успешно реализирана кауза. Благодарение на вашата безценна подкрепа и щедрост, успяхме да донесем радост и надежда на над 120 семейства по случай светлия празник Рамазан Байрам. Всеки един от тях получи дарения под формата на хранителни продукти от първа необходимост. Това бе възможно само благодарение на вашата помощ и участие, което отново доказа, че заедно можем да създадем по-добър свят за всички нас. Вашата щедрост и съпричастност към нуждаещите се са истинско вдъхновение и мотивация за нас да продължаваме напред с нашата мисия. Благодарим ви от сърце!!!

2 000 лв. of 1 000 лв. raised

Помогни ни, като подкрепиш нашите каузи!

Помогни на нашата организация, като дариш днес! Дари по-добро бъдеще на хора в нужда!