Искам да живея!

Здравейте, добри хора!       
            Обръщам се към Вас с молба за помощ, защото най-коварната болест се промъкна и в моя дом. Появи се неусетно като змия – безшумна и отровна, за да се настани агресивно в тялото ми.

Казвам се Симеон Димитров, на 44 години от град Шумен. Имам прекрасно семейство, две слънчеви деца, на които бих искал да се радвам още дълги години.

След един рутинен преглед получих ужасната новина, че имам тумор в левия бъбрек и животът ми се преобърна за секунди. След направени обстойни изследвания, потвърждаващи това, което никой не иска да чуе, все пак надежда за мен има. Тя ми бе дадена от клиника в Турция. Аз съм обикновен човек и обгрижвам семейството си с обич и честен труд и въпреки тази страшна диагноза, аз няма да се предам и ще се боря, за да остана до моите две малки слънца.

За съжаление не мога да се справя сам, тъй като нужната сумата за моето лечение е непосилна за семейството ми. За операцията, транспортните разходи и нощувките на придружаващото ме лице ще са ми необходими около 50 000 лева. Затова се обръщам с огромна молба към вас, мили хора, помогнете на един баща да живее и да бъде до  семейството си още дълго време.         
            Благодаря Ви от сърце и душа!

Документи към кампанията

Оферта
Епикриза

Новини към кампанията

564 лв. of 50 000 лв. raised

Помогни ни, като подкрепиш нашите каузи!

Помогни на нашата организация, като дариш днес! Дари по-добро бъдеще на хора в нужда!