Помощ за НИКИ

Здравейте, казвам се Николай Димитров Чолаков на 33г. от гр. Шумен.
Преди 5 години претърпях тежък пътен инцидент на път за гр. Варна, при инцидента получих множество вътрешни и външни наранявания по цялото тяло и в последствие изпаднах в кома за около месец.
От ден първи,до ден днешен аз се боря да се справя със здравословното ми състояние и давам всичко от себе си, за да се въстановя. Всеки ден освен положените усилия се налага да се боря и с болката, но съм щастлив и благодарен от факта, че съм жив.
Състоянието ми беше много по-тежко в началото, но преминах няколко етапа на лечение,в Истанбул, София и Форцхайм, които ми помогнаха да достигна сегашния ми етап, който не е желания, но е голям напредък в сравнение с прогнозите на лекарите в началото.

Моят апел към вас е да ме подкрепите и помогнете, в името на доброто и това да се оправя и въстановя, да стана отново на краката си, да бъда самостоятелен и независим и да се усмихна отново на живота по същия начин… както преди, да бъда пълноценен човек, защото това е моята единствена мечта. Благодарен съм на Господ, че получих втори шанс и възможността да продължа образовянието си в гр.Стара Загора в “Тракийски университет”, където съм първа година студент по “Ветеринарта медицина”. В момента да се завърна там и да продължа обучението си е само мечта, която ми дава сила да не се отказвам и да вярвам, че отново ще усетя почвата под краката си.

Имам нужда от подкрепата и помощта Ви, но вярвам, че доброто е като бумеранг и винаги се връща към теб .

Благодаря Ви много, че вярвате в мен! Бъдете сигурни, че няма да Ви разочаровам!

В момента , Ники , има нужда от средства за всекидневна рехабилитация .

Документи към кампанията

Оферта
Епикриза

Новини към кампанията

117 лв. of 10 000 лв. raised

Помогни ни, като подкрепиш нашите каузи!

Помогни на нашата организация, като дариш днес! Дари по-добро бъдеще на хора в нужда!