За платформата

в памет на Лазар Тодоров

Здравейте, ние сме екипът, който стои, в основата на платформата Lazartodorov.bg – едно уникално пространство в памет на Лазар Тодоров. След години на тежката загуба на наш скъп и обичан приятел и колега, решихме да създадем този проект, насочен към добри каузи и събиране на подкрепа за онези, които се нуждаят.

Вярваме в силата на общността, човечността и способността ни да променяме света с доброто. С Lazartodorov.bg искаме да предоставим възможност за събиране на средства, подкрепа и внимание към хора и каузи, които имат нужда от нас. Вярваме в създаването на по-добро общество, където се грижим един за друг и създаваме положителна промяна.

Нашата платформа е уникална, тъй като всичко е прозрачно и ясно. И най-важното – тя е изцяло подкрепяна от Вас, нашите дарители. Не прилагаме комисионни върху Вашите дарения – искаме всеки акт на доброта да е напълно по Ваше решение и от сърце.

Lazartodorov.bg е повече от просто място за събиране на средства. Това е общност, която се стреми към добро и положителна промяна. Считаме, че заедно можем да направим значителна разлика в животите на онези, които имат нужда от нашата помощ.

Благодарим Ви за подкрепата!

С Вашата помощ Lazartodorov.bg се развива и расте, и сме горди да бъдем част от тази уникална общност.

Платформата LazarTodorov.bg е регистрирана в търговския регистър и регистъра за юридически лица с нестопанска цел под следното име:

Фондация „Лазар Ивилинов Тодоров“ (Fondation Lazar Ivilinov Todorov)
Булстат: 207542500
МОЛ: Стефан Николаев Топузаков
Адрес: България, гр.Шумен , ул. Оборище 13 б